L'Espai Gironès reforça la neteja de les zones comunes davant el coronavirus

El centre comercial es blinda per evitar contagis

El centre comercial Espai Gironès de Salt ha reforçat la neteja de les zones comunes per fer front al coronavirus i evitar d'aquesta manera contagis entre els usuaris.

El dispositiu es va iniciar fa tres setmanes de la mà de l'empresa gestora Multimall Management -que també gestiona altres centres comercials- posant especial èmfasi en la neteja de lavabos, escales, baranes i passadissos del centre comercial. Amb tot, el gerent del centre comercial, Pau Jordà, ha assegurat que hi estan "posant els mitjans" després de mantenir reunions específiques per tractar aquest assumpte amb les empreses contractades de neteja, manteniment, seguretat i tractament de residus.

Amb tot, Jordà també explica que en la reunió de fa tres setmanes amb els negocis on és susceptible el major pas de clients, com ara els locals de restauració, cinemes i lleure s'han recalcat accions com el fet de netejar les taules amb draps sucats de desinfectant.

Des del centre comercial estan monitoritzant també el nombre d'usuaris que s'apropen a diari a les instal·lacions i les xifres són les habituals per aquestes dates. "Son mesos fluixos però no hi ha una afectació especial".