Desallotgen diverses urbanitzacions de Llagostera i Tossa de Mar per l'incendi al Baix Empordà

El foc ja ha cremat unes 80 hectàrees de vegetació forestal

  • La policia ha tallat el trànsit i no deixa accedir vehicles a les urbanitzacions de Selva Brava i Font Bona © ACN
    La policia ha tallat el trànsit i no deixa accedir vehicles a les urbanitzacions de Selva Brava i Font Bona © ACN
  • Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat treballant en el foc de Santa Cristina d'Aro © ACN
    Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat treballant en el foc de Santa Cristina d'Aro © ACN
El foc ha començat a primera hora de la tarda al costat d'un camí al sud-oest de Solius i ha avançat en direcció a la carretera que va des d'aquesta població fins a Can Duran i ja ha calcinat 80 hectàrees de vegetació forestal. A més, la tramuntana que bufa a la zona dificulta les tasques d'extinció de l'incendi, però s'espera que amb l'arribada de la nit i la caiguda de la intensitat del vent millorin les condicions per controlar-lo.

Els desallotjats de la urbanització de Fontbona de Llagostera s'han traslladat al poliesportiu del municipi, així com els veïns de les urbanitzacions de cala Salionç, cala Pola i cala Giverola, que h han fet al poliesportiu de Tossa. Tot i així, es desplaçaran properament a l'edifici municipal de La Nau.

D'altra banda, la Policia Local no permet l'accés a les urbanitzacions de Fontbona -desallotjada- ni a la de Selva Brava.

Els Bombers estan treballant per aturar el cap de l'incendi, que ha llançat diversos focus secundaris. La tramuntana forta que bufa a la zona dificulta les tasques d'extinció.