Vilobí d'Onyar ingressarà 265.000 € per dos jugadors que va vendre al RCD Espanyol fa deu anys

Els jugadors, Ferran Corominas i Àngel Martínez, pertanyien a l'equip local que es va dissoldre i el consistori va adquirir-ne tots els drets

Corominas i Martínez van jugar al club selvatà en categories inferiors i l'Espanyol els va fitxar a principis dels 2000. Quan el Vilobí es va dissoldre, l'ajuntament va adquirir tots els drets. Segons ha explicat l'alcaldessa, una de les clàusules per venda de jugadors determinava que si l'esportista jugava més de 12 partits amb el seu nou equip, el Vilobí havia d'ingressar uns beneficis.

Guillem ha explicat que el consistori ha estat anys reclamant aquests diners. L'ajuntament va portar el RCD Espanyol als jutjats a finals del 2010 i la justícia li ha donat la raó. L'ajuntament, fins i tot, va afegir al pressupost del 2011 la quantitat reclamada pensant que hi podrien comptar. Després de mesos de negociacions, finalment, l'ajuntament ha arribat a un acord amb el club barceloní que, a data d'1 de març, ja ha ingressat 50.000 euros als comptes municipals.

Segons ha explicat l'alcaldessa, l'Espanyol els farà quatre pagaments diferenciats i l'ajuntament disposarà dels 265.000 euros a finals de juny. Guillem ha explicat que els diners aniran a sufragar despesa corrent de l'ajuntament.