Hannah Williams & The Affirmations donen el tret de sortida al Black Music Festival

Serà divendres a la sala La Mirona de Salt

El Black Music Festival 2020 dona el tret de sortida a la seva dinovena edició amb Hannah Williams & The Affirmations, el proper divendres a la sala La Mirona de Salt.

La britànica, que sovint és comparada amb Amy Winehouse i Adele pel seu potencial, actuarà aquest divendres 6 de març a La Mirona, acompanyada pels seus fidels músics i coristes de la banda The Affirmations. En el festival gironí hi presentaran el seu nou treball, 50 Foot Woman, onze cançons de soul rock tradicional i funk amb aroma psicodèlic que farà les delícies del públic.

En el mateix concert, també hi actuarà el duet barceloní Aiala, que portarà al festival el seu nou projecte musical amb missatge feminista, on conflueixen diversos estils musicals relacionats amb la black music. Aiala presentarà el seu debut discogràfic Nothing Less Than Art, un àlbum que marca les claus d’una aventura musical amb un futur prometedor i a on combinen gèneres com el soul, el reggae, el rock, el blues i el trap.

En total, una trentena d’artistes actuaran del 6 al 29 de març al Black Music que, un any més, arriba a deu poblacions catalans, mantenint Girona i Salt la capitalitat del festival. Entre els grans noms que passaran pels escenaris del festival, hi ha els americans Snarky Puppy, el francès Ben L’Oncle Soul o els australians The Cat Empire. Una vegada més, amb un cartell de luxe, el Black Music demostra per què és el gran festival de música negra d’aquest país.