Sopa de Cabra reuneix nombrosos fans en la firma de discs a l’Espai Gironès

La firma va ser dissabte a l'entrada del centre comercial

Sopa de Cabra va ser dissabte durant dues hores a l’Espai Gironès de Salt per estar a prop dels seus seguidors i firmar exemplars del seu nou disc “La Gran Onada”. L’acte, organitzat conjuntament amb Fnac, va aplegar nombrosos fans que van omplir l’entrada principal del Centre Comercial i van aprofitar també per fer-se fotos al costat dels quatre components històrics del grup: Gerard Quintana, el guitarrista Josep Thió, el bateria Josep Bosch i el baix Francesc  Lisicic.

El gerent de l’Espai Gironès , Pau Jordà, va manifestar que “estem molt contents de tenir amb nosaltres un grup emblemàtic gironí com els Sopa de Cabra i de poder recolzar, amb accions d’aquest tipus, els conjunts musicals del país” .  Per la seva banda, Gerard Quintana va explicar que amb el nou treball han volgut fer “un exercici d’empatia en un moment de canvi “ en la nostra societat.

“La Gran Onada” és el desè disc d’estudi del conjunt gironí  i va veure la llum  el passat divendres. Tot un esdeveniment, ja que feia quatre anys que els Sopa de Cabra no publicaven cançons noves i en feia dos que no feien cap concert oficial.

L’atmosfera del nou treball és l’aigua, el mar, que es troba present a totes les cançons. L’onada, l’element més transformador del mar, evoca infinitats de lectures, com la climàtica, la social o la política.

Es tracta d’un disc que gira entorn a l’amor, les injustícies socials i on el cantant del grup, Gerard Quintana, torna a reivindicar-se com un dels grans lletristes del país.  Josep Thió, que també ha assumit la producció del treball, fa que Sopa de Cabra faci un pas endavant a nivell musical amb un disc molt elaborat, atmosfèric, amb moltes capes i on trobem una evolució de la banda però sense perdre la seva essència.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la confiança amb el centre comercial. La firma de discos amb Sopa de Cabra, i la de fa uns dies de Blaumut, formen part d’aquesta filosofia.