Mor un home en una discoteca de Girona fruit d'una baralla

Els fets han tingut lloc a l'exterior del local Caribbean

Fonts de la discoteca han lamentat el succés i han avançat que es presentaran com a acusació particular. Sembla que la víctima, un home colombia de 36 anys, s'hauria barallat amb un altre home per una noia i que l'agressor li hauria propinat una tongada de cops fins a causar-li la mort. L'agressor podria tenir preparació militar, segons fonts del local.

La direcció del Caribbean i la patronal de l'oci nocturn Fecasarm es presentaran com a acusació particular en el cas, perquè diuen que els autors són els únics responsables i els fets deixen malament la imatge del local. Fonts de la discoteca han lamentat el succés i han avançat que es presentaran com a acusació particular. Segons sembla, la víctima s'hauria barallat amb un altre home per una noia i que l'agressor li hauria propinat una tongada de cops fins a causar-li la mort. Algun dels agressors podria tenir preparació militar, segons fonts del local.

La disputa entre dos grups d'homes va començar a dins del local i la seguretat de la discoteca va fer fora tots els implicats. No obstant això, la discussió va continuar a fora. Davant la discoteca Caribbean hi ha una zona d'aparcament on els dos grups van continuar la disputa que, segons aquestes fonts, va començar a causa d'una dona.

La discoteca disposa de càmeres de seguretat enfocades a l'exterior i, per això, ara la policia ha demanat als responsables del local que facilitin totes les gravacions d'aquesta matinada per tal de poder identificar els agressors i els implicats en la baralla que ha acabat amb la mort d'un home. Els treballadors de la discoteca també han estat citats a declarar.

Fonts dels Mossos d'Esquadra expliquen que han procedit a la detenció de tres persones, dos de nacionalitat romanesa i un de polonesa. L’Àrea d’Investigació Criminal de Girona s’ha fet càrrec del cas per a tal d’esclarir els fets. El Jutjat ha decretat el secret de sumari.

Segon crim a la mateixa zona

El gener del 2008, una altra baralla també va acabar amb la vida d'un jove a les portes d'una discoteca molt pròxima al Caribbean. El cas va tenir lloc a les portes del local anomenat ''Enjoy Latino'. Un jove de nacionalitat hondurenya va disparar amb una pistola casolana -anomenada 'xilena- un altre jove, de nacionalitat dominicana, i li va causar la mort.

El cas va arribar a judici dos anys després i l'Audiència de Girona va condemnar l'autor del tret mortal a onze anys de presó acusat per un delicte d'assassinat i tinença il·lícita d'armes.