El PSC de Quart denunciarà a Medi Ambient l'existència d'un 'abocador incontrolat' al Pla de l'Illa

L'alcaldessa defensa que la parcel·la és privada i assegura que el propietari s'ha compromès a netejar-la

El PSC ha alertat de la quantitat de runa i deixalles que s'han abocat en aquesta parcel·la i ha retret a l'ajuntament que des del mes d'agost que va demanar que es posés remei. Els socialistes -a l'oposició- van enviar dues cartes a l'equip de govern (a l'agsot i aquest gener) i asseguren que no s'ha netejat la zona. Per això, han amenaçat en exposar el cas davant el Departament de Medi Ambient.

"Veiem que en cinc mesos l'ajuntament no ha fet res per resoldre el problema que suposa l'existència d'aquest abocador incontrolat", ha denunciat el portaveu dels socialistes de Quart, Pere Cabarrocas, en un comunicat. Cabarrocas ha qualificat de "negligent" l'actitud de l'equip de govern i ha demanat una actuació "urgent".

L'alcaldessa defensa que és un espai privat

Per la seva banda, l'alcadessa ha remarcat que l'abocament està situat en una parcel·la privada del polígon industrial que s'ha urbanitzat recentment i que encara no ha estat cedida a l'ajuntament. Per tant, Vall-llosera entén que es tracta d'un espai privat al qual no poden accedir a netejar.

L'alcaldessa ha explicat que ja han requerit al propietari que netegi la zona i ha dit que tenen el seu compromís. També ha remarcat que es va netejar la parcel·la fa uns mesos però que s'hi ha fet més abocaments il·legals. Vall-llosera ha explicat que "és qüestió de setmanes" que la zona quedi neta i també ha explicat que el propietari hi instal·larà uns pals per evitar que els cotxes puguin accedir al paratge per abocar-hi mobles, electrodomèstics o altre tipus de deixalles.