El Festimams clou dissabte amb Peyu, Jair Domínguez i Elisenda Carod

Totes les entrades estan exhaurides

El Festimams, el festival que fusiona humor, música i gastronomia en un sopar-tertúlia a Girona, tancarà la quarta edició aquest dissabte dia 29 de febrer (21 hores) amb l’assistència dels humoristes Jair Domínguez, Peyu i Elisenda Carod. En la cinquena i última sessió del mes, els protagonistes a l’Hotel Palau de Bellavista by URHhotels de Girona seran els col·laboradors i presentadors de programes com l’“Està Passant” i “BricoHeroes”, de TV3, i “L’Apocalipsi”, de Catalunya Ràdio.

El darrer espectacle del festival també ha esgotat les prop de 300 entrades que hi havia a la venda i el Festimams, que haurà fet el ple, omplirà els cinc espectacles de petit format amb més d’un miler d’assistents. Com és habitual, els protagonistes dels sopars-tertúlia expliquen la seva experiència com a personatges coneguts, mentre sopen amb el públic assistent, que els poden fer preguntes. «En Peyu i en Jair ja havien vingut al Festimams per separat i també comptarem amb l’Elisenda Carod per posar el fre», apunta Fel Faixedas, director artístic del festival.

Aquest febrer, el 4t Festimams l’han visitat el periodista Albert Om, l’expresident del Barça Joan Laporta, el cantautor Joan Dausà, el director i presentador del “Vostè primer”, de RAC1, Marc Giró, els humoristes Xuriguera i Fel Faixedas i cinc actors del “Polònia”, Agnès Busquets, Pep Plaza, Judit Martín, Cesc Casanovas i Xavi Serrano. El Festimams, dirigit per Fel Faixedas i Raül Cuadras, potencia en aquesta edició l’apartat gastronòmic de proximitat amb Girona Excel·lent, el segell de qualitat agroalimentària de la Diputació de Girona, i els vins de la DO Empordà. El festival se celebra per segon any consecutiu a Girona -l’any passat va comptar amb 1.500 espectadors en sis espectacles- després d’haver-se iniciat a Arbúcies i a Santa Coloma de Farners. Enguany, i abans que comencés el Festimams, s’havien esgotat les entrades de quatre dels cinc espectacles -entre 200 i 300 a cada sessió.

L’escenari d’aquest Festimams continua sent l’Hotel Palau de Bellavista by URHhotels (Pujada Polvorins, 1), de quatre estrelles i que compta amb una sala per a fins a 300 comensals on tenen lloc les actuacions. El Festimams compta amb el patrocini de la Diputació de Girona, Ajuntament de Girona, Autopodium Audi, Estrella Damm, Òptica Muralla i Freskibo.