Tres detinguts per robar un grup electrogen d'una caseta d'obres a Girona

Els veïns es van veure endur-se l'aparell damunt un carretó

La Policia Municipal de Girona, amb el suport de Mossos d’Esquadra, va detenir, durant la nit del dia 25 de febrer, Xavier H.P., de 40 anys; Eduardo A.A., de 48 anys i Cora R.G., de 33 anys, tots tres veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Al voltant de les 12 de la matinada, la central de la Policia Municipal de Girona va rebre una trucada que alertava de la presència de tres persones, encaputxades i vestides amb roba fosca, que estaven forçant una caseta d’obres situada al carrer de la Creu i que haurien marxat en direcció al carrer de la Rutlla amb un carretó.

Immediatament, una patrulla uniformada de Policia Municipal es va dirigir cap al lloc indicat. En arribar allà, es va trobar dos homes que coincidien amb les descripcions fetes i que portaven un carretó carregat amb un grup electrogen. En adonar-se de la presència policial, els homes van deixar el carretó, van canviar de direcció dissimuladament i van ser interceptats pels agents.

Mentre els policies municipals estaven identificant els sospitosos, una dotació de paisà dels Mossos, que havia estat informada dels esdeveniments, va fer recerca per la zona de la tercera persona implicada en el robatori. A l’instant, la patrulla de Mossos va veure una persona vestida amb roba fosca, amb caputxa i caminant ràpid, al carrer de la Mare de Déu del Loreto. En aturar-la, la sospitosa va reconèixer haver participat en els fets.

Per tot plegat, es va detenir Xavier H.P., Eduardo A.A. i Cora R.G.. Un cop fetes les detencions, els agents van recuperar els objectes sostrets.