Ingressa a presó per dos robatoris amb força en domicilis de Sant Feliu de Guíxols

El detingut acumula múltiples antecedents per fets similars

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 17 de febrer un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a domicili.

Els dies 4 i 6 de febrer es va tenir coneixement que s’havien comès dos robatoris en dos domicilis d’un carrer de la població. Es tractava de dues cases de segona residència que tenien les portes forçades. De dins els habitatges van sostreure diversos electrodomèstics, canonades de coure, aixetes i fins i tot un safareig, fet que va provocar una greu inundació en un dels domicilis.

Els mossos van observar que ambdós casos presentaven característiques similars i van concloure que l’autor era la mateixa persona. Després d’estudiar tots els indicis van identificar l’autor dels fets. El passat dilluns dia 17, els mossos el van detenir i van constatar que es tractava d’un lladre molt actiu a la població i que acumulava múltiples antecedents.

La investigació continua oberta i no es descarta que l’home pugui estar relacionat amb altres fets que s’estan investigant.

El detingut va passar el 18 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar el seu ingrés a presó.