Desenes de persones assisteixen a la signatura de discs de Blaumut a l'Espai Gironès

Van presentar el nou treball "0001"

Blaumut va ser dissabte a la tarda a l’Espai Gironès per compartir una estona amb els seus seguidors i firmar exemplars del seu nou àlbum “0001”. L’acte , organitzat conjuntament pel Centre Comercial i Fnac, va aplegar nombroses persones que van omplir el vestíbul de l’entrada principal de l’Espai Gironès de persones que volien estar a prop d’un dels grups de música catalans més populars.  

Els responsables de l’Espai Gironès es van mostrar molt satisfets de poder acollir un esdeveniment d’aquest tipus, que referma l’aposta del Centre Comercial per acostar els grups musicals catalans més destacats al públic gironí. Per la seva banda, els integrants de Blaumut van explicar que l’acte representava un retrobament amb els seus seguidors.

 “De Veritat” és una de les 13 cançons que componen  el nou disc del grup català que va veure la llum la setmana passada i que serveix d’avançament.

El nou àlbum, produït per Joel Condal, Xavi de la Iglesia i el mateix grup, amb assessorament artístic i els teclats de Dani Espasa, està fet amb molt de “afecte” segons van explicar. També se l’ha definit com a “conceptual a nivell musical i gràfic “. “De Veritat” parla de “retrobar-se amb la pròpia essència” segons va destacar el grup.