Els familiars de la dona morta a Olot apunten a un robatori com a possible mòbil del crim

Els Mossos confirmen que la dona presentava ferides d'arma blanca

El crim ha tingut lloc en el número 2 del carrer pintor Velàzquez, al barri de les Fonts d'Olot. El carrer ha quedat acordonat i a dos quarts de cinc de la tarda s'ha fet l'aixecament del cadàver. El cos s'ha trobat al primer pis del bloc, on residia el matrimoni.

Ha estat el marit de la víctima qui ha avisat la policia a dos quart d'una quan, en tornar de treballar, ha trobat la dona morta. Segons han confirmat els Mossos, el cadàver presenta ferides d'arma blanca. L'home ha trobat la seva esposa estirada al terra de la seva habitació.

La investigació continua oberta i no es descarta cap hipòtesi. Al lloc dels fets s'ha traslladat la comitiva judicial, entre els quals hi havia el fiscal Víctor Pillado. També s'ha desplaçat fins al lloc dels fets el cap de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de Girona, Josep Monteys.

La família creu que és un robatori

La germana de l'home de la víctima, Roszy Caur, ha relatat que no s'ha pogut posar encara en contacte amb ell i que estan pendents de la informació que els va donant la policia. Caur ha explicat que la víctima treballa de nits en una fàbrica tèxtil de Sant Jaume de Llierca (Garrotxa) i que, quan torna de treballar, porta el seu fill a l'escola i després se'n va a dormir.

El marit de la dona morta té uns 34 anys i treballa des de fa temps a l'empresa Embotits Francisco Puigverd d'Olot, molt a prop d'on viuen. Segons la cunyada de la parella, el crim seria fruit d'un robatori perquè no s'expliquen cap altra possibilitat. Aquesta dona ha relatat que la parella gaudeix d'una bona situació econòmica i que són un matrimoni ben avingut.

També ha explicat que tenien joies d'or a casa perquè, segons la seva cultura, és un ornament molt típic.

Els agents dels Mossos estan revisant els contenidors de la zona amb l'objectiu de trobar l'arma del crim. També estan prenent declaració tant al marit de la dona com a persones del seu entorn.