Enxampen dos joves robant aparells de telefonia mòbil d'uns grans magatzems de Girona

Els lladres van intentar passar desapercebuts passant per caixa i fent veure que compraven un altre producte

Els fets van tenir lloc divendres passat, 13 de gener. Els dos detinguts, Mirela P., de 34 anys, i Sergio M.A., de 20, van entrar al MediaMarkt Mas Gri i van començar a deambular pels passadissos. En un moment determinat, els dos joves van arreplegar dos aparells de telefonia mòbil i se'ls van amagar.

Després, amb la intenció de passar desapercebuts, els joves van agafar un altre producte d'una de les lleixes i van anar cap a caixa. Allà, van voler pagar aquest darrer amb la targeta de crèdit, però la màquina va rebutjar la compra.

Els dos nois se'n van anar per la porta amb els aparells de telefonia que havien furtat. En total, el seu valor ascendeix a 1.389 euros. El què no sospitaven, però, era que una càmera de seguretat havia seguit els seus moviments quan cometien el robatori, i ho havia enregistrat tot.

Quan els responsables del centre comercial van veure les imatges, van avisar la Policia Municipal de Girona. Els agents van fer les comprovacions necessàries i van aconseguir identificar els dos lladres, a qui van detenir aquest dimarts passat a la tarda. Els joves, veïns de Figueres, tenen antecedents per fets similars se'ls imputa un delicte de furt.