El Terrat cancel·la la sisena edició del Singlot Festival de Sant Feliu de Guíxols

Argumenten que no s'han assolit "les condicions òptimes"

  • El director del Singlot Festival, Andreu Buenafuente, el 10 de maig del 2019. ACN
    El director del Singlot Festival, Andreu Buenafuente, el 10 de maig del 2019
    Fotos: ACN
El Terrat ha anunciat aquest dimarts que el Singlot Festival no tindrà nova edició després de cinc anys al capdavant d'aquesta iniciativa. En un comunicat d'Andreu Buenafuente, la productora ha explicat que el Singlot ha demostrat edició rere edició "la seva ambició com a cita ineludible per a creadors i professionals del humor i la comèdia.
És per això, que aquest any al no assolir-se les condicions òptimes per al projecte, la direcció del Festival ha decidit no seguir endavant amb la sisena edició", han apuntat. Fonts d'El Terrat han explicat que això no significa un punt final al certamen ja que no descarten celebrar més endavant la sisena edició.
 
Han reconegut que per la direcció del Singlot i per El Terrat "ha estat una decisió molt complicada de prendre, ja que s’havia aconseguit realitzar una trobada única a Espanya reunint a professionals d’arreu de l’Estat per presentar els seus projectes de comèdia a les jornades professionals i alhora havia permès programar comèdia de primer nivell als escenaris de Sant Feliu de Guíxols".
 
El Singlot era una iniciativa que es es coproduïa conjuntament dins el Festival de la Porta Ferrada que gestiona la productora musical barcelonina The Project.