Tres detinguts, un d'ells menor, per robar en un bar d'Argelaguer

Els Mossos els van atrapar a Santa Pau

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes, un d'ells menor d'edat, quan intentaven fugir després d'entrar a robar en un bar d'Argelaguer (Garrotxa). Els fets es van produir la matinada del dimecres 5 de febrer.
Els tres arrestats van rebentar el vidre de la porta d'entrada a l'establiment amb una tapa d'embornal. Un cop a dins, els lladres es van emportar la caixa registradora – amb 190 euros a dins -, a més d'un full de notes que tenien els amos del bar. Aleshores els tres joves van marxar del lloc dels fets abans que la policia arribés a l'establiment, fet que va obligar els Mossos a preparar un dispositiu per intentar enxampar-los, gràcies a la descripció del vehicle que va donar un testimoni.
 
Poca estona més tard va ser una patrulla que estava fent un dels controls a Santa Pau (Garrotxa) la que va veure com un cotxe circulava a tota velocitat en direcció a Olot. Els agents van aturar-lo i van registrar el turisme. En l'escorcoll, els policies van trobar un folre de roba col·locat a sota d'un dels seients posteriors. A dins hi van trobar els diners i el full d'anotacions propietat del bar.

Els tres joves, dos d'ells de 18 anys i nacionalitat marroquina i espanyola, van quedar detinguts i van passar a disposició del jutge de guàrdia d'Olot que en va decretar la llibertat amb càrrecs.