Detingut un home després d'un tiroteig sense ferits a Maçanet de la Selva

Els Mossos han trobat una bala a l'interior del cotxe del sospitós

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de nacionalitat albanesa després d'un tiroteig a la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva (Selva). Els fets es van produir pels volts de les tres quarts de nou del vespre d'aquest dissabte al Carrer Collsacabra de la localitat.

L'arrestat va disparar una quinzena de trets sense ferir ningú durant el transcurs d'una baralla. Quan la policia va arribar al lloc va detenir l'autor dels trets, tot i que no li va trobar l'arma amb la què va efectuar-los. En canvi, els agents sí que van trobar una bala a dins del cotxe del sospitós. Fins a la zona es van desplaçar diverses dotacions dels Mossos que van identificar una altra persona que té una ordre d'expulsió d'Espanya. 

Per aquest motiu, els policies el van traslladar a les dependències de la Policia Nacional de la Jonquera que és el cos competent en matèria d'immigració. El detingut està previst que passi a disposició del Jutjat de Guàrdia de Santa Coloma de Farners en les properes hores.