Pisos a Girona, què et cal saber

Et donem consells per trobar la teva llar ideal

Girona és una de les ciutats amb més potencial del territori català. És una ciutat relativament a prop de la costa, que compta amb un bon nombre de serveis, però molt més tranquil·la que Barcelona. És una ciutat moderna, cosmopolita i molt ben connectada, amb un entorn immillorable. Per això no és d’estranyar que cada vegada més persones s’hi vulguin traslladar. Però no és fàcil trobar pisos a Girona, sobretot si ets exigent i estàs interessat en la compra de pisos a Girona. Et donem alguns consells sobre com fer-ho.

La millor zona

El primer que es pregunten els que busquen pisos a Girona és quina és la millor zona per viure. I les necessitats són molt diferents depenent de quina sigui la teva situació: jove amb parella o sense, amb família i fills o jubilat. Doncs bé, fem un repàs als principals barris de Girona.

El centre de Girona és un dels barris preferits per moltes persones que busquen els millors pisos de Girona. I no és d’estranyar. És una zona emblemàtica, molt tranquil·la, sense cotxes i que compta amb molts serveis. Els carrers dels voltants de la Catedral son els més sol·licitats.

Al centre mateix de Girona es troba el barri jueu, un altre dels emplaçaments típics de la ciutat. És un lloc preciós i per alguns el millor lloc per viure. És un dels barris jueus més ben conservats de tot Europa. La universitat es troba al centre i per moltes famílies es una tranquil·litat.

Això si, el centre té el seus inconvenients també per aquells que busquen coses més allunyades, amb pàrquing o tranquil·litat. A prop de l’estació del tren és també una bona zona per viure, un lloc molt a prop del centre, molt ben connectat amb el transport, ideal pels qui necessiten agafar el tren per anar a treballar o per moure’s per fora la ciutat. L’Eixample és una bona zona per mudar-se.

Comprar un pis a Girona, coses imprescindibles

Com hem dit al començament de l’article pensem que Girona és una de les millors ciutats a les que traslladar-se actualment. El centre ens ofereix de tot: restaurants, cinema, teatres, oci, cultura, centres escolars, universitat, botigues, etc. I alhora és una ciutat tranquil·la amb molts menys problemes de trànsit que Barcelona o altres ciutats grans.

Els barris amb uns ingressos mensuals mitjans superiors son l’Avellaneda, Montilivi, Palau i l’Eixample, considerats els barris més benestants i on solen trobar-s’hi els allotjaments més cars.

Més d’un 80% de les persones que viuen a Girona se senten satisfets de la seva situació i de viure a la ciutat, segons dades de l’Ajuntament. I és que Girona és un ciutat amb molt potencial que atreu cada any a més persones. A més, no es pot oblidar que molt a prop de Girona es troben pobles tan emblemàtics com Roses, Empuriabrava o Cadaquès. Destins per descansar molt especials.