I love Lloret de Mar

Lloret de Mar, destinació estrella del turisme des de 1950, convertint-se en la joia de la corona de la Costa Brava i pol d'atracció de visitants d'arreu d'Espanya. Punt de trobada de cultures i tradicions que han sobreviscut amb el pas del temps, mantenint la seva identitat mentre es convertia en una vila més cosmopolita. 

Lloret de Mar es caracteritza per unes platges excel·lents, de sorra granulada i tipografia rocosa on s'hi troben els indrets més paradisíacs i únics de la Costa Brava. Canyelles, Fenals, Treumal, Cala Boadella, Lloret i Santa Cristina són els espais preferits per a molts estiuejants que una vegada els trepitgen, s'enamoren. 

Lloret de Mar és patrimoni, cultural i natural. Poblats ibèrics, castells medievals, ermites i jardins són testimonis dels orígens de la vila i reflexe del pas del temps. No tot el lleure arriba a través de la platja, també s'hi pot fer senderisme i rutes amb mountain bike. Diverses activitats per descobrir els racons més inexplorats i encisadors de Lloret.

Lloret de Mar no és esclau del turisme. Durant molts anys les principals activitats de la vila marinera giraven al voltant de la pesca, l'agricultura i també parcialment, la indústria del suro, vinculada amb la poderosa indústria en el seu dia existent al municipi proper de Sant Feliu de Guíxols. No va ser fins als anys 60 que Lloret es va convertir en el ressort turístic més important de Catalunya. L'empenta dels seus habitants, la seva capacitat d'adaptació i el seu caràcter lluitador els permetria retornar a les antigues activitats econòmiques si així ho volguessin (segurament amb èxit). 

Per tot això, Lloret de Mar no és un poble de borratxos, vàndals, violents, mal educats, transgressors, aprofitats, irreverents, irresponsables i 'pesseteros'. Malgrat alguns touroperadors i turistes ho vulguin pintar així amb les seves promocions i accions.

I love Lloret de Mar, i tu?