Cobra 100.000 euros i encara no és suficient?

Maria Teresa Ferrés, alcaldessa de Palamós ha de demanar perdó i rectificar la seva actitud d’incongruència amb l’actual situació de crisi. És inadmissible que malgrat cobrar més de 100.000 euros per les seves responsabilitats polítiques a l’Ajuntament de Palamós i a la Diputació de Girona, a part de disposar de certes despeses pagades i cotxe amb xofer, és negui a abaixar-se el sou seguint les recomanacions de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM). Malgrat això, Ferrés no és nega a la retallada de sous de funcionaris i altres regidors.

Un acte de supèrbia com aquest mereix una resposta, mereix que el seu partit parli i digui el que pensa. L’alcaldessa de Palamós va ser escollida en nom d’un partit polític, en aquest cas el PSC, i aquest partit no pot restar callat i en silenci. El primer secretari del PSC a les comarques de Girona, Joaquim Nadal ha de donar explicacions. Qui calla, atorga i sí aquesta actitud de l’alcaldessa socialista és validada, es produeix un greu precedent.

L’alcaldessa de Palamós ha de rectificar. Si el que vol és guanyar diners fàcils en política que plegui. Com pot exigir als seus funcionaris que s’abaixin el sou si ella és incapaç de fer-ho? Com pot dedicar-se a la seva feina a l’ajuntament i a la Diputació amb credibilitat, si perd tants d’esforços per mantenir el seu sou? Per cert un sou, molt per sobre del salari mig dels treballadors i que es troba entre els més ben pagats entre els càrrecs electes de la demarcació de Girona.

Maria Teresa Ferrés s’ha equivocat i considerem que ha de demanar disculpes als seus ciutadans i assumir que ara toca abaixar-se el sou. Qui no ho cregui així que es faci emprenedor i arrenqui un negoci. Sí és espavilat segur que no tindrà cap problema per guanyar molts i molts diners.