Mai és tard per un nou hobby

Recentment, he descobert el món del tennis i m'encanta. Fa pocs mesos vaig agafar una raqueta de tennis després d'anys sense fer-ho. Mai havia jugat a tennis de manera formal i m’esta encantant. Jugo dobles per diversió, però singles es el que m’agrada. M'encanta entrenar i la bona energia que  obtinc d'aquest esport. El tennis es un esport molt complert on treballes el cos i la ment.

Quan jugues singles tot està en un mateix, si perdo, sé que he d'entrenar més, prendre millors decisions a la pista de tennis. Si guanyo, és un gran èxit que em fa sentir increïble.
Per a mi, una de les millors qualitats del tennis és  que es un esport de personalitats. Cada jugador té el seu propi estil i  descobrir-ho és un procés divertit.

El tennis és una combinació d'habilitats físiques, mentals, tècniques i tàctiques. Persegueixes una pilota groga, sempre intentant millorar i intentar físicament ser mes fort a la pista. Encara estic descobrint el meu estil i  aquest divertit procés m’ajuda a conèixer-me millor. Ara jugo tornejos i formo part d’un equip de tennis a Austin, Texas, on visc actualment.

He guanyat trofeus i aixo m’ha ajudat a  confiar en mi mateixa i adonar-me que amb esforç i motivació puc fer que les coses passin. M'he adonat que mai és tard per descobrir un hobby, la motivació i la dedicació són la clau de l'èxit. Vull millorar i més important vull divertir-me.