La puta tele

Ui si, la tele. A qui li importa un cul la tele, havent-hi Internet? Jo us diré a qui li importa: a les quatre velles boges que veuen LA NOVELA (així, en castellà, encara que siguin d’Espinavessa) i als que hi treballen.

La tele és una merda (una frase que no s’ha dit mai). Abans era l’opi del poble, però ara ni això. Ara l’opi del poble és el porno d’Internet i el Farmville. La tele no és ni el haixix merdós de Plaça Reial del poble. La tele ja no és ni tan sols un instrument de manipulació perquè el nivell mental al que treballa és tan ínfim que no afecta ni als simis que s’asseuen en rotllana cada migdia a veure "Mujeres y hombres y viceversa". 

No és qüestió de buscar una dignitat perduda, perquè a la tele no n’ha existit mai de dignitat. Si que hi ha hagut programes dignes i potser (POTSER) encara hi ha algun periodista amb orgull, un somiatruites inconformista que es trenca les banyes amb els departaments de nous formats (NO EM FEU RIURE) per veure si tira endavant algun projecte de qualitat. Els directius de la televisió, aquella raça obsoleta, autèntics comptables i garrulos sense cap sensibilitat que l’únic que saben és ajustar-se a consignes que ni ells saben d’on baixen. És curiós com els mitjans audiovisuals han de ser controlats per gent tan matussera i primària i no per artistes i persones cultivades. Sembla que el filtre de la subnormalitat s’ha d’aplicar des de l’arrel mateixa, per comprovar si el producte final és apte pels retrassats mentals que han de digerir-lo.

La tele hauria d’estar prohibida als menors de setze anys. Per llei. Com a mínim a Internet, si tens sort, encara enxamparàs una mica de cultura. Hi ha freaks bojos, els autèntics sants del segle XXI, que escanegen llibres i els pengen a la xarxa. Ni en els vostres somnis més bojos podeu imaginar que algú dedicarà un FRAME a parlar de llibres a la tele. Que algú tingui els sants collons d’explicar al poble com polles es posen a retallar sanitat i no s’havien plantejat retallar els 20 milions d’euros per temporada que costa retransmetre la putíssima Fórmula 1. Compteu els segons que falten perquè aparegui el típic mònguer indocumentat a dir que els catalans també tenim dret a escoltar les retransmissions en català i que no li surt dels ous posar la Sexta perquè no vol sentir al calb aquell menjant-li la polla al Fernando Alonso. A mi tampoc no em fa cap gràcia PERÒ NANO, si ens hem d’estrènyer el cinturó potser que abans ens petem aquestes frivolitats.

No perdeu el temps demanant una televisió de qualitat. Això no ha existit mai.