Activisme català

Se n’ha parlat tant dels indignats que n’estic fins la polla. Podem seguir parlant sobre les causes que els mouen, totes justíssimes per descomptat, i dels quatre fills de puta que van liant-la parda i que tothom sap qui són però ningú no engarjola. Em sembla bé i fins i tot em posa una mica catxondo veure tanta gent mobilitzada per queixar-se de tot plegat. Bla, bla bla. Ja en parlarem un altre dia.

El tema: hi havia un nodrit grup d’indignats que el que demanaven era la llibertat del poble Sahrauí. Eren catalans. No sé de quina part de Catalunya, però eren catalans. Catalans que demanaven llibertat per saharauís i, de retruc, per tota la Franja de Gaza. Em va xocar, doncs eren més gent els que bramaven consignes propalestines que els que duien estelades i clamaven la independència de Catalunya.

Eco-pijos, feminazis, cripto-marxistes, tinkiwinkis amb el mocador palestí, actors de cine espanyols compromesos amb el tercer món que estiuegen a Formentera. Són legió. Per cada pijoprogre que va venent solidaritat i comerç just, hi ha un moro amb una Kalashnikov que es pixa a la boca d'Occident. I ben fet que fa. Aquesta és la puta veritat.

Trobeu lícit que es denunciï l'ocupació del Sàhara i es facin els ulls grossos amb el poble català? Allà baix les estan passant putes, però nosaltres també i no veig que ningú surti a dir-ho amb la mateixa empenta. Serà que el sondeig per la independència és un fake i que realment a la gent li sua la polla desfer-se d’Espanya. Ja els deu anar bé com estan les coses. Això si, quan arriba l’estiu carreguem els camions amb arròs i llaunes i anem a portar menjar a Mauritània, tu, que allà la gent està molt fotuda i aquí ningú té problemes. 

Jo sóc molt ignorant amb aquests temes. Mai he sabut respondre preguntes capcioses que em faig tot sovint. Es mereixen més la nostra ajuda els pobres nens sahrauís que els gitanets de Reus? Per què corre més pressa escolaritzar als sudanesos que als romanesos que viuen davant de casa meva? Per què és més cool anar de missió a Guatemala que servir sopa al barri del Bon Pastor de Figueres? A mi no em mireu, jo què sé?

Bona tarda i visca Catalunya lliure.