El Clàssic i Gol Televisión

És cert, em considero una persona molt visceral que sovint es deixa portar per impulsos. Ahir, just després de la finalització del Barça - R. Madrid, vaig decidir tramitar la meva baixa a Gol Televisión. El motiu és ben simple: la Lliga ja té un clar vencedor i no necessito veure més partits. De la mateixa manera, l'únic que em crida l'atenció és la Champions League, que Gol Televisión no retransmet i puc veure tranquil·lament en obert. No només això, l'arribada de l'estiu està molt a prop i tampoc es juguen partits en aquella època de l'any.

Així doncs, quina va ser la meva sorpresa al veure ahir que el web de la cadena havia "petat". No era possible entrar i aquest matí a les 12 del migdia encara no funcionava. La compta de Twitter oficial de Gol Televisión no ha publicat cap informació al respecte, malgrat un usuari els pregunta directament si tenen problemes tècnics. Des de GolT només s'encarreguen d'anunciar la repetició del partit d'ahir i fan cas omís a la pregunta de l'usuari abonat.

Tot plegat és molt sospitós i segurament la reflexió que ahir a la nit em vaig fer, molts altres també s'ho van plantejar. És possible que l'equip de màrqueting i els directius decidissin "apagar" la pàgina web temporalment per evitar una tramitació monumental de baixes? Reconec que l'any passat també volia treure'm el GolT després d'un lamentable partit del Barça però em vaig refredar per finalment acabar oblidant-me.

Aquesta vegada no passarà el mateix, per molt que vulguin deixar el web inoperable. He dit!