Haram Haram… Mostrar afecte a Kuwait!

"Abraçant en públic: La policia ha detingut una parella asiàtica per dedicar-se a activitats immorals a Kuwait. "
"La policia ha detingut un home egipci i una dona filipina per la comissió d'actes immorals en l'interior d'un cotxe."


L'exhibició pública d'afecte és un delicte a Kuwait... així que si tens ganes de ser afectuós .. fes-ho a casa! Això és un consell principal per a aquells que viuen o estan considerant mudar-se a Kuwait.

A vegades, un realment no entén el que llegeix o li diuen fins que ho veus amb els teus propis ulls. Ahir ho vaig fer. Cada dia és una nova aventura en aquest interessant país de l'Orient Mitjà. M'encanta descobrir els béns i els mals de la seva cultura i tradicions.

Ahir, vaig anar a una festa en un xalet a la platja. Alguns, com nosaltres mateixos, vam muntar una tenda  per evitar el sol calent de Kuwait. Vam passar  el dia allà, banyant-nos a la platja, a la piscina, ballant, i el pla era també passar-hi la nit. Fins que inesperadament els meus amics i jo vam haver de marxar, ja que ens van fer fora de la festa. La raó principal... Els meus amics, una parella es van fer un peto a la platja.  Era una nit de lluna plena. Un ambient perfecte, tot semblava estar molt bé fins que de sobte, vam haver de deixar-ho tot i marxar. Una parella es besa a la platja. Per al mon occidental,  petons significa  petons, no tenir relacions sexuals com es per el pensament de molts kuwaitians.

El propietari del xalet va dirigir-se a la parella de mala manera i ni tan sols els va deixar tornar a la casa i agafar les seves coses. Això va ser sens dubte una experiència local.  

Ara entenc molt bé, que nosaltres, com  estrangers hauríem de ser més conscients dels seus costums i les seves normes i més si volem evitar-nos problemes.

Per tant, tinguem això en ment, mostrar afecte en públic  pot ser una gran pena a l'Orient Mitjà.

Alhora, no hem d'oblidar que Kuwait és una cultura de xafarderies i rumors, i si no som conscients dels ulls de tot el món pot causar una experiència molt incòmoda. Això, d’alguna manera és el factor subjacent de per què l'amo va arribar a estar tan molest. A ell li va arribar de segones el fet que la parella s’estava besant, així que en lloc de tractar el tema d’una manera agradable, volia evitar-se problemes, per tant, va decidir fer-los marxar. Al mateix temps que ens va dir: “si la policia ve em posareu en un gran compromís”

Ara si que puc dir, Benvinguda a Kuwait!