Heu sentit mai parlar de 'Swingers'?

Swinging és el terme que s'utilitza en anglès per a referir-se a l'intercanvi de parelles
“Swinging” es un comportament no monògam, on   els  solters  o parelles en una  relació compromesa,  participen en activitats sexuals amb altres persones com una activitat recreativa o social. Swinging pot tenir lloc en un nombre divers de contextos, que van des d’ activitats sexuals espontànies, a trobades informals d’amics, a meetings socials per trobar-se amb parelles amb la mateixa mentalitat. A la vegada  que també hi ha moltes reds socials basades en el swing, on trobar persones amb la mateixa mentalitat.
“Swinging” es va iniciar en els temps de “fes l’amor i no la guerra” que es pregonava entre els anys 60 i 70 i va ser llavors quan es va començar a descobrir que les persones tenien contactes homosexuals, bisexuals  i on van iniciar  els intercanvis.

Doncs bé, jo sabia la idea general, però he hagut de venir a Kuwait per entrar-hi en més detall. En una de les moltes converses que tinc amb persones viatgeres convivint a Kuwait, m’he topat amb un noi involucrat en aquests ambients. Com que sóc una persona molt curiosa i respectuosa per les idees dels demés, he volgut aprofundir. Ahir, juntament amb un grup d’amics vam tenir una xerrada interessant sobre el tema, on cadascú de nosaltres aportava les seves opinions.   El noi ens explicava  com es vivia, el que per a ell representava, els sentiments involucrats  i un seguit de punts que poden xocar per a molts, sobretot si un no té una mentalitat oberta.

El que intentàvem era trobar respostes  a moltes preguntes, com ara el fet de si quan un està enamorat de veritat, pot no importar-li que la parella estigui amb altres persones. Però per a molts dels que estan en aquest ambient, és tot un joc, el crear sensacions, el  trobar el plaer de maneres poc convencionals.

Les activitats d’ intercanvi de parella inclouen diverses activitats, com pot ser l’observar a altres com es relacionen sexualment, tenir sexe amb la teva parella mentre altres t’observen, petonejar, acariciar o tenir sexe oral amb una tercera o cuarta persona, tenir penetració sexual amb algú altre a més de la teva parella, o simplement anar amb altres però amb la total confiança de dir-ho obertament a la teva parella.

El “swinging” implica, a priori, un altíssim grau de confiança en un mateix i en la parella (a la vegada que  un fort compromís mutu). Per conèixer una mica més com es presenta un intercanvi de parelles, es important tenir en compte que els que ho practiquen son persones emocionalment madures, les quals, a priori,  gaudeixen  d’excel•lents relacions amb les seves respectives parelles.

La comunicació, involucra parlar del que tots dos senten, tant del que els agrada o no; si algú dels dos no esta conforme en alguna cosa concreta (sexe oral, penetració, etc.) tenen que parlar-ho. Cada parella ha d’establir i respectar les seves limitacions, de manera que cap dels dos se senti incòmode.
I una de les coses importants que es remarquen,  és   el fet de que en el sexe en grup una de les regles d’or es que “no és no”, això significa que si a algú no l’hi agrada alguna cosa, simplement no es justifica, ni s’insisteix i es respecta.

Amb tot, no només hi ha la part sexual, sinó també el fet de relacions humanes. Moltes de les parelles que es coneixen en aquest món, estableixen una bona amistat i comparteixen el món més convencional com podrien fer un grup d'amics, d’aquí poden sortir grans amistats.
 
Respectant-ho al 100%,  em queda un dubte per resoldre….. Si estàs enamorat  d’ algú, pot un disfrutar quan la seva parella va amb altres? O, que passa si una persona monògama, s’enamora d’una persona polígama i aquest no vol canviar?