Kuwait, el paradís de les compres

Durant tot aquest  temps a terres Kuwaitianes,  he pogut apreciar de primera mà que aquest, sens dubte, es el paradís de les compres.

Kuwait és un paradís per als amants de les compres, tant per aliments com per a  béns de consum. A causa de la riquesa a Kuwait, s’hi poden trobar botigues de luxe de tota mena, des de roba fins electrònica i una àmplia varietat d'aliments. Kuwait té nombrosos centres comercials, així com una gran varietat de botigues locals.

Actualment em trobo vivint a Salmyia, on passaré una temporada. Aquí s’hi troben la majoria d’hotels i centres comercials de la zona.  

Kuwait és un país tradicionalment reconegut que compta amb la cultura, la història i l'ostentació. Kuwait gira al voltant d'una forta cultura islàmica, on la música, la vestimenta, l'arquitectura, la gastronomia i estil de vida tenen prioritat.
No obstant això, les compres en aquesta ciutat resulten més que satisfactòries, s’hi  pot trobar gairebé qualsevol cosa quan un passeja pels carrers de la ciutat o simplement visitant els seus centres comercials , que n’hi ha molts.

Una estona de compres a Kuwait és una experiència a tenir en compte. Els viatgers amb ganes d'un viatge a aquest emirat definitivament han de  buscar les nombroses botigues de primera mà. Kuwait alberga una gran quantitat d'elements moderns, a la vegada que també tradicionals.

Amb una multitud de peces de vestir, calçat, béns de consum, electrodomèstics, productes cosmètics i de perfumeria per l'addicte a les compres, la seva experiència de compres pot arribar a ser una de les millors. Els mercats dels divendres són un lloc on un pot trobar molts  element a preus raonables.

Kuwait és també un lloc on els productes de tot el món són importats i venuts. Pel que he llegit, el mercat de Sharq, situat dins de les Torres Kuwait és un verdader paradís. Aquest lloc és ideal per anar a comprar a l'engròs i inclou una sèrie de botigues i restaurants.

Quan a Kuwait, assegureu-vos de buscar els molts centres comercials fantàstics, els quals ofereixen una àmplia col•lecció de productes i materials  d'interès. Un dels majors centres comercials que conec a Kuwait és el centre comercial Marina, un complex  al llarg de la platja de Salmiya i alberga més de 100 botigues. Aquí es on  normalment arribo quan em dedico a anar a córrer, es troba a uns 20 minuts a peu del meu apartament, on les vistes son impressionants; i on també a vegades em paro a fer un cafè amb vistes al mar. Kuwait,  tot i que potser pot arribar a ser avorrit per als amants de la festa, pot resultar també, molt interessant. Descobrir-ne la cultura i les seves costums es un veritable plaer.  Simplement es tracta, de canviar l’estil de vida i adaptar-se a les seves maneres.

Definitivament, m’hi estic acostumant, tot i que a vegades si trobo a faltar coses del nostre país estic intentant viure aquesta aventura al màxim, sense pensar en el que no tinc sinó en el que em queda per descobrir.