Sóc viatgera, no turista


Sóc viatgera,no  turista.M ´interessa el camí més que el destí. Sóc una persona querealmentvol aprendresobre un lloc,sobre lagent,la cultura,la història,anar mésenllà del queestàen els fulletons de viatges.No agafo cap mapa,  vaigonvaig,ambla idea de trobarllocs d'interès iaventuresincreïbles.Viatjoper l'experiència queem em portarà i per l'enriquiment personal. Vull veure entorns diferents del meu, conèixer gent i compartir vivències. Com mésviatjo méss'amplia la meva ment.A causa deviatjar,he après aapreciar lavida d'una altra manera, a valorar les coses petites i a adonar-me que la diversitatpot fer lavida moltgratificant."Podemtenir diferentsreligions,diferents idiomes,la pellde color diferent,però totspertanyema una raçahumana." -KofiAnnan.


Un lema;Un viatge, una aventura.Unsomni;viatjar arreu. 


Degut al meu amor pel món i pels viatges, he volgut plasmar un video d'algunes de les meves aventures a terres llunyanes, on es pot apreciar la bellesa de llocs  que ens envolten. 
D'alguna manera aquest bloc em serveix de diari personal on emmagatzemar els meus pensaments, visions del món, percepcions de la vida,  a la vegada que em facilita tenir a material visual d'allò que més em  carecteritza, com ara viatgera.

                                 ...............................La vida és unviatgecontinu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,