Les xarxes socials

Les xarxes socials no són les culpables de res, els culpables sempre som nosaltres. Les xarxes socials només són un reflex de la societat, de nosaltres, de la nostra miserable vida. Llavors, la gran pregunta és: com puc triomfar a les xarxes socials? Doncs és molt fàcil, de la mateixa manera que ho faries per  triomfar a la vida real: aparentant ser qui no ets. És a dir, aparentant ser una persona feliç, que té una vida plena i que es diverteix a tota hora perquè té molts amics. Si no, què hi fas a les xarxes socials? Eh?

Instagram és una xarxa social que va molt bé per demostrar tot això. No només pots mostrar una felicitat i una vida activa que no tens, sinó que, a més a més,  t’ofereixen la possibilitat de mostrar un físic que no tens. Gràcies a un munt d’aplicacions complementàries i gratuïtes, podràs transformar el teu físic en un impossible: una dona de llavis carnosos i humits (com els llavis genitals) amb uns pits que es burlen de la llei de la gravetat i amb un cul de dimensions incalculables. I, tot això, sense ni un gram de més a la resta del teu cos.

Twitter, en canvi, tira més cap a la intel·lectualitat. A través de Twitter et pots dedicar a donar lliçons de vida a tothom i fer revolucions socials des del sofà i, si t’esforces una mica a fer la pilota a les persones indicades, pots aconseguir feina del que vulguis.

Què dir de Tik Tok? Tik Tok és la suma de tot: pots fer balls eròtics per posar calent a tothom i llavors excusar-te dient que simplement ets una dona alliberada o un home alliberat; pots tocar temes que afecten la societat per semblar una persona altruista que es preocupa per la humanitat; pots explicar traumes infantils per buscar suport emocional, i, fins i tot, pots convertir el teu gat en una estrella mundial.

Però, com pots triomfar realment a les xarxes socials? Doncs has de seguir aquests 3 passos que et serviran per a qualsevol xarxa social (aquesta és la part tècnica de com triomfar a les xarxes socials):

Pas 1: penges una foto/vídeo/tuit cada 15 dies (com volent dir que tu ets diferent, que no necessites l'aprovació de l'altra gent, que tens una vida molt plena i poc temps).

Pas 2: Esperes que et facin molts likes i comentaris, però tu, calladet, com si no veiessis els likes ni els comentaris. És igual si cada 5 minuts entres a l’aplicació per veure com està el marcador, tu t'esperes dos dies a respondre els comentaris i els missatges privats.

Pas 3: el toc final, però no per això menys important: sigues modest amb els comentaris i fes-los breus amb moltes emoticones (semblaràs més intel·ligent del que realment ets). Exemple: tu molt més És igual si no tenen cap significat les emoticones ni el text, els altres ja en trobaran un molt més emocionat.

Espero que aquesta explicació us hagi servit per trobar el vostre camí a la vida.

Salutacions cordials