La multa a un policia local sense identificar desconcerta Palamós

Des de l'Ajuntament donen el tema per tancat

Una multa de trànsit a un cotxe sense logotip de la Policia Local de Palamós ha causat desconcert en no poder-se identificar el conductor. L’equip de govern, d’ERC, no ha aconseguit identificar la persona que el conduïa.

Els fets van passar el 22 de setembre de l'any passat. Minuts abans de dos quarts de quatre de la tarda, un vehicle no logotipat però adscrit al parc mòbil de la Policia Local de Palamós, circulava per l'autovia C-31 en direcció Girona, dins el terme municipal de Castell-Platja d'Aro. El turisme va ser detectat per un radar dels Mossos d'Esquadra, excedint la velocitat màxima permesa. Dins el tràmit de l'expedient sancionador, el Servei Català de Trànsit va requerir l'Ajuntament de Palamós perquè identifiqués la persona que conduïa el vehicle en aquell moment, però el Consistori assegura que això no ha estat possible.

El 19 de febrer, els delegats sindicals de la Policia Local de Palamós van entrar un escrit al registre municipal demanant informació detallada sobre els tràmits realitzats per l'Ajuntament en aquest tema. Un d'aquests delegats, Miquel Àngel García, està convençut que el govern municipal no ha volgut arribar al fons de la qüestió.

El regidor de Seguretat de Palamós, Alfons Bartolomé, afirma que els sindicats saben "al 100% segur qui va ser que ho denunciïn amb proves reals" i afirma que ells donen el tema per tancat perquè s’ha fet l’informe, preguntat a les persones que treballaven i, tot i això, no s’ha pogut identificar.