Els Mossos d'Esquadra s'emporten la gossa del maltractador d'Olot

Terra Viva anuncia que es personaran com acusació particular

Els Mossos d'Esquadra s'han endut la gossa del maltractador d'Olot i la protectora de la Garrotxa Terra Viva se'n farà càrrec. La protectora ha anat a buscar l'animal a les dependències policials i ha explicat a través de les xarxes socials que se l'ha emportat en un lloc on "estarà tranquil·la i serà estimada".

Els Mossos han iniciat una investigació aquest divendres al matí per identificar l'autor de l'agressió, que s'ha difós en un vídeo que ha corregut com la pólvora per les xarxes socials. Arran d'això, diverses entitats animalistes han denunciat els fets.

La protectora, juntament amb les associacions Lex Ànima, AnimaNaturalis i PACMA, es personaran com a acusació particular en el cas per assegurar-se que "la gossa no pugui tornar mai en mans del maltractador".

blockquote class="twitter-tweet">

Estem actuant en aquest clar cas de maltractament animal contra aquesta pobre gossa. Tenim més vídeos i més durs encara . L’agressor està identificat i també la seva família, que actuen en complicitat. Això està passant a #Olot. Esperem comís i trasllat a protectora Terra Viva pic.twitter.com/sMCQ4MFKVw

— Lex Ànima (@LexAnima) January 22, 2021