'El Punt Avui', Catalunya Ràdio i TV3, lideren les audiències a la demarcació de Girona

La premsa local guanya la generalista a Girona, segons el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura

D'aquesta manera, el diari 'El Periódico' es queda en quart lloc del rànquing d'audiència, seguit d''El Mundo Deportivo, que passa a la cinquena posició. 'El 9 Esportiu de Catalunya' i l''Sport' completen les primeres posicions de la graella. 'El Periódico' en català es ven més a Girona que l'edició en castellà.

De la seva banda, el diari 'El País' se situa en desena posició amb 17.000 lectors i l''Ara', en tretzena amb 12.000 lectors.

Quant a les revistes setmanals i quinzenals, 'Pronto' i 'Hola' mantenen les primeres posicions a la demarcació com a la resta de Catalunya però a Girona el tercer lloc és pel 'Setmanari de l'Alt Emporda'. 'Lecturas', el bisetmanari 'Hora Nova', 'La comarca d'Olot' i el gratuït 'La Garrotxa' completen les primeres posicions del rànquing.

Pel que fa a les revistes mensuals, el 'Muy interesante' i 'El National Geographic' mantenen les primeres posicions a la demarcació com a la resta de Catalunya però el gratuït 'Cafè amb llet' assoleix el tercer lloc. El segueixen el gratuït 'Actual' de Blanes, el 'Nou', 'El Mueble' i 'L'ham'. 'Sàpiens' se situa en la novena posició.

A la ràdio, la temàtica musical està liderada per Los 40 Principales, Flaix FM i RAC 105. L'emissora informativa més escoltada és Catalunya Informació.

Finalment, quant als canals televisius, el baròmetre situa Telecinco en segon lloc després de TV3, La 1, Antena 3, La Sexta i Cuatro. 8TV se situa en setena posició. Televisió de Girona és la primera televisió pròpiament de la demarcació que apareix en el rànquing.