El port esportiu de Roses treu a concurs la renovació del paviment de pantalans i les boies de fondeig

Les empreses poden presentar propostes fins al 4 de febrer

El port esportiu de Roses (Alt Empordà) ha tret a concurs tres licitacions per a la contractació de subministraments i manteniment de serveis. Es tracta del servei de boies de fondeig per aquesta temporada i la del 2021 per valor de prop de 159.000 euros i la renovació del paviment de pantalans flotants (uns 109.00 euros). També s'ha tret a concurs la renovació de maquinària i control d'accés a l'aparcament de les instal·lacions per valor de 84.700 euros. Les empreses interessades poden presentar les seves propostes fins al proper 4 de febrer.
Segons informa l'Ajuntament de Roses, la millora dels pantalans flotants que surt a concurs consisteix en el subministrament i muntatge dels elements necessaris per renovar les fustes dels pantalans flotants A, B i C del port esportiu, amb tarimes flotants de material sintètic de gran durabilitat i que no requereixin manteniment amb pintures o vernissos. El pressupost de la licitació és de 108.900 euros.

El segon concurs que s'ha tret a licitació és el de la instal·lació, manteniment i desmuntatge dels elements necessaris per al fondeig a les platges i cales de Roses indicades al pla d’usos de temporada per als anys 2020 i 2021. També s’inclou el muntatge dels perímetres dels camps de fondeig amb les boies corresponents i la reubicació d'aproximadament uns 50 fondejos ja existents per tal de situar-los a l’interior dels polígons definits a cada platja o cala. El pressupost amb què compta aquesta licitació és de 158.510 euros per als dos anys de servei.

La darrera contractació consisteix en el subministrament, instal·lació i posada en marxa de la maquinària i sistemes de control d’accés de l’aparcament del port esportiu i el manteniment global dels equips, instal·lacions i sistemes objecte del contracte. El pressupost és de 84.700 euros

Les bases i requisits d’aquestes contractacions es poden consultar al perfil del contractant de Port de Roses. El període de presentació de propostes finalitzarà el 4 de febrer.