Desaparegut des d'ahir un home de 64 anys prop de la base militar de Loran a l'Estartit

El desaparegut va sortir a la tarda per anar a caçar bolets

La zona de recerca és al voltant de les instal·lacions de l'antiga base militar americana abandonada Loran, a la Muntanya Gran, i fins al mar, just al nord del nucli urbà de l'Estartit.

Es tracta d'una zona de penya-segats, d'aquí la presència de submarinistes. Una àrea amb poca vegetació, on també s'espera la màxima eficàcia de l'helicòpter.

L'home és veí de Torelló (Osona), té 64 anys i pateix d'Alzheimer. La família el va trobar a faltar cap a tres quarts de quatre de la tarda d'aquest dimecres, quan tots plegats eren a caçar bolets per la zona.

Ja aquest dimecres es va muntar un dispositiu en què hi van treballar sis dotacions dels Bombers, com a primera sortida, tot i que posteriorment, i fins al vespre, s'hi van enviar nou dotacions terrestres més.

Es va buscar per pistes, camins i cales de la zona però no se'l va trobar. Els treballs es van interrompre poc després de les dues de la matinada, tot i que a la zona s'hi va quedar un grup de retén que igualment va repassar alguna de les zones properes.