Dos detinguts més en relació a l'home apunyalat fora una discoteca de Figueres

Tenen 34 i 19 anys i són veïns del municipi

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a Figueres a dues persones de 34 i 19 anys, de nacionalitat dominicana i veïns de Figueres, com a presumptes autors d’un homicidi en grau de temptativa com a implicats en la baralla que va acabar amb un jove apunyalat el 12 de gener. Aquestes detencions se sumen a la d'abans d'ahir quan es va arrestar un home de 35 anys, també veí de la ciutat.

Els fets van passar cap a les sis del matí del matí, quan es va produir una baralla a l’exterior de la discoteca Noche de Luna de Figueres durant la qual un home va ser apunyalat.

Immediatament els serveis d’emergència van traslladar al ferit, que presentava tres ferides d’arma blanca, a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Arran aquest fet es va iniciar una investigació per tal d’identificar i localitzar els autors de l’agressió. Després de diverses indagacions, els agents van aconseguir identificar les tres persones implicades que van ser detingudes ahir i abans d’ahir a Figueres.

Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, passaran avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.