Apunyalen un jove durant una baralla a la sortida d'una discoteca de Figueres

La víctima està ingressada a l'UCI

Un jove de 26 anys ha rebut diverses ganivetades al tòrax durant una baralla a l'exterior de la discoteca Noche de Luna de Figueres la matinada de dissabte a diumenge.

L'agressió va tenir lloc cap a les sis de la matinada en una zona d'aparcament propera a la discoteca. Segons les primeres investigacions, a l'exterior del local hi va haver una baralla entre dos grups de joves i, durant la disputa, la víctima va rebre almenys tres ganivetades a la zona del tòrax.

Al jove, que té 26 anys, el van traslladar d'urgència a l'hospital Trueta de Girona. Segons fonts hospitalàries, ahir el van intervenir d'urgència i actualment es troba a l'UCI on evoluciona favorablement. Segons fonts de la investigació, una de les ganivetades va ser especialment perillosa perquè va fregar la zona del cor.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar i detenir l'autor o autors de l'agressió. Els investigadors no prendran declaració a la víctima fins que el seu estat millor però estan recopilant informació de testimonis i, també, recollint imatges de les càmeres de videovigilància que hi ha a la zona per si poden aportar més informació.

Segons fonts properes al cas, alguns testimonis apunten que el grup entre el qual hi havia l'agressor va fugir amb cotxe després de l'atac.

Aquesta és la tercera baralla amb arma blanca entre joves que es registra a la capital altempordanesa en gairebé un mes i mig. La primera va tenir lloc el passat 5 de desembre a la zona del rovell de l'ou, mentre que el segon va passar el 3 de gener al barri de Sant Joan.