Atrapen a Blanes un menor que hauria protagonitzat més de 40 robatoris en cotxes

En els últims dies s'havia intensificat la vigilància a les zones on actuava

La Policia Local de Blanes (Selva) ha detingut aquest diumenge un menor a qui atribueix més de 40 robatoris amb força a l'interior de vehicles de la població. Els fets van passar cap a quarts de dotze de la nit.
Els agents havien intensificat la vigilància a les zones sensibles durant els últims dies i van observar un individu que tenia mig cos dins d'un cotxe amb els vidres trencats. En el moment de la identificació i detenció, el noi portava una caçadora que havia estat sostreta d'un altre vehicle i duia al damunt altres objectes robats. A més, quan el van arrestar van observar que al costat del cotxe on havia robat n'hi havia dos més amb els vidres trencats i l'interior regirat.
 
En els últims dies, els agents han anat recopilant dades dels altres robatoris perpetrats en vehicles estacionats al carrer amb el mateix modus operandi per incloure'ls a l'atestat definitiu.

El lladre actuava principalment al centre de la població, sobretot a l'avinguda del Parlament de Catalunya i a la Rambla Joaquim Ruyra així com als carrers del voltant.

L'arrestat és un menor resident a Blanes i està a l'espera que la Fiscalia de Menors el citi.