A presó un lladre que robava gent a la sortida del caixer a punta de ganivet a Girona

Va ser detingut a casa seva divendres passat

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 27 de desembre, a Girona, un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb violència i intimidació.

La detenció és resultat d’una investigació oberta després de produir-se, entre el 23 i 26 de desembre, quatre robatoris amb intimidació de similars característiques comesos al carrer Josep Maria Prat i a la Plaça Josep Iglesias, dels barris de Germans Sàbat i Taialà de Girona.

El modus operandi sempre era el mateix: abordava les víctimes que havien anat a fer gestions als caixers automàtics de la zona i, després d’amenaçar-les amb un ganivet de grans dimensions, els demanava diners. En cap ocasió va aconseguir el botí ja que les víctimes o bé fugien o, veient l’actitud de l’home, es tancaven amb el pestell de seguretat dins del caixer i demanaven ajuda.

Després d’estudiar els quatre casos els agents van aconseguir identificar l’autor. Finalment, el dia 27 de desembre, el van localitzar i detenir a casa seva a Girona.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 28 de desembre a disposició  del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.