Una nena de 7 anys mor atropellada a Olot

El sinistre ha passat a la carretera de la Canya

L'Ajuntament ha explicat que la nena creuava correctament la via, pel pas de vianants, quan un cotxe l'ha envestit. Ara, la policia està investigant quines han estat les causes de l'atropellament. Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i efectius de la Policia Local. En l'accident s'ha vist implicat un sol vehicle, el que ha atropellat la menor. La carretera de la Canya es troba dins el nucli urbà d'Olot.

Segon accident mortal en un mes a Olot

Aquest és el segon accident mortal que es registra a Olot en un mes, ja que a principis d'octubre un noi de 16 anys veí de la Canya (Garrotxa) va morir en un sinistre a la capital garrotxina. El jove conduïa una moto quan va xocar amb un turisme a la cruïlla entre el carrer Bisbe Vilanova i l'avinguda Paluzie.

D'altra banda, fa poc més d'un any es va registrar un altre atropellament mortal a Olot. En concret, al desembre del 2010 un autobús de línia va atropellar un ancià al centre de la ciutat. La víctima, un veí d'Olot mateix, estava transitant per la carretera de Riudaura en una zona poc il·luminada en el moment dels fets.

Ajornada l'apagada dels semàfors a la nit

L'Ajuntament d'Olot ha decidit ajornar l'entrada en vigor de l'apagada dels semàfors durant la nit després de l'atropellament mortal d'avui. La mesura d'estalvi s'havia de posar en marxa aquest dimarts a la nit. El consistori ha explicat a l'ACN que no serà així per la "percepció" que podrien tenir els ciutadans en aplicar una mesura d'aquest tipus l'endemà del tràgic accident. No obstant això, l'Ajuntament ha volgut deixar clar que la decisió s'ha pres "pel context i no tant per l'accident", ja que ha passat en ple dia i en una zona sense semàfors.