La Universitat de Girona bat el seu rècord amb 114 estudiants inscrits de més de 50 anys

Des que el curs 2005-2006 es va posar en marxa el programa específics per a majors de 50 anys s'ha triplicat el nombre d'estudiants

Les dones segueixen sent majoritàries en el programa, ja que representen el 65% dels estudiants de l'aula. Pel que fa a la procedència, més de la meitat dels alumnes provenen de la comarca del Gironès, seguida per l'Alt Empordà, el Vallès Oriental, el Baix Empordà, el Pla de l'Estany, la Selva i Osona.

Els alumnes provenen, principalment, dels sectors de l'administració i la banca, seguit de professionals de l'educació i l'empresa i del món de la sanitat i la farmàcia. Els itineraris amb més demanda són els d'Humanitats, que aglutinen un centenar d'estudiants, seguits pels de Psicologia, Salut, i Educació.

Inauguració oficial del curs

El programa donarà la benvinguda als seus alumnes amb un acte que tindrà lloc el proper 25 d'octubre, a les sis de la tarda, a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres. La rectora de la UdG, Anna Maria Geli, hi participarà acompanyada del Vicerector de Relacions Institucionals, Societat i Cultura, Joaquim Maria Puigvert, que pronunciarà una conferència amb el títol 'Les càtedres de la UdG: una eina al servei de l'Extensió Universitària', i del director del programa, Josep Torrellas.