Enxampen un motorista que anava a 188 km/h per una carretera local d'Arbúcies

L'infractor doblava el límit de velocitat permesa

La carretera local GI-550 és una via sinuosa, i en alguns casos hi ha motoristes que aprofiten per circular-hi a gran velocitat. Aquest cap de setmana, els Mossos en van enxampar un. Va ser dissabte passat. La policia havia muntat un control de velocitat al quilòmetre 3,1 de la carretera, situat dins el terme municipal d'Arbúcies.

Quan passaven cinc minuts de les dotze del migdia, un motorista va passar rabent per davant del radar. El cinemòmetre el va caçar circulant a 188 km/h, més del doble del màxim de velocitat permès en aquest tram de la GI-550. De fet, l'infractor superava aquest límit en 98 km/h.

Els Mossos van identificar el motorista, un sabadellenc de 43 anys, i li van instruir diligències penals per un delicte contra la seguretat viària. Els agents, a més, també el van citar perquè es presenti a declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de Santa Coloma de Farners.

Segons recull el Codi Penal, aquest delicte porta aparellada una pena de presó de tres a sis mesos o bé treballs en benefici de la comunitat durant un o tres mesos. A més, també suposa la pèrdua del carnet de conduir durant un termini que s'estén entre un i quatre anys.