Les càmeres de seguretat permeten atrapar dos lladres reincidents a Palafrugell

La Policia Local va interceptar el cotxe després de furtar set bateries de camió

Les càmeres de seguretat instal·lades a Palafrugell (Baix Empordà) han estat clau per atrapar dos lladres reincidents. Segons informa l'ajuntament en un comunicat, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van detenir els sospitosos la setmana passada després que una de les càmeres captés el vehicle amb el qual viatjaven a l'entrada del municipi. Als arrestats, que són veïns de Girona de 21 i 38 anys amb antecedents per robatori, els hi atribueixen ara un delicte de furt per robar set bateries de camió valorades en uns 1.200 euros.
La Policia Local de Palafrugell va localitzar el vehicle quan una càmera de seguretat el va captar. Aleshores, van interceptar la furgoneta i van identificar els sospitosos. Aleshores, juntament amb els Mossos d'Esquadra, van detenir els lladres.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà i estan en llibertat a l'espera de judici.

Segons informa l'ajuntament, amb aquests dos arrestos, ja són sis les persones que van detenir la setmana passada gràcies a les diferents càmeres de seguretat instal·lades en diferents punts del municipi.