Mor un motorista en un accident de trànsit a Bordils

El vehicle que conduïa la víctima s'ha vist involucrat en un sinistre que també ha implicat un autobús i un cotxe

L'accident ha tingut lloc pels voltants de dos quarts de vuit del matí a l'alçada de la Cooperativa Girona Fruits, que es troba al peu de la carretera que uneix els termes de Celrà i Bordils. En el moment del sinistre, a la zona hi havia una intensa boira. L'autobús de línia, propietat de l'empresa Sarfa, ha encalçat per darrere el ciclomotor en què anava la víctima mortal.

El motorista, a conseqüència de la trompada, ha envaït el carril contrari i ha estat aleshores quan un cotxe que circulava en sentit Girona l'ha envestit. La moto s'ha arrossegat uns metres més enllà i s'ha incendiat. El motorista ha mort gairebé a l'instant.

Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han tallat el carril de la C-66 en sentit Girona. L'accident ha provocat cues, perquè a aquesta hora del matí aquesta carretera concentra un trànsit intens de vehicles. Els mossos han arraconat la Sarfa fins a un aparcament d'un restaurant proper i han donat pas alternatiu.

A l'autobús, en el moment del sinistre, hi viatjaven deu persones que han resultat il·leses. El vehicle tenia el vidre de davant esquerdat i part del xassís del costat esquerre abonyegat. El conductor de l'autocar ha quedat en estat de xoc i ha necessitat rebre assistència mèdica al mateix lloc del sinistre.

Pels voltants de les nou del matí, una grua s'ha emportat la motocicleta. El de Bordils no ha estat, però, l'únic accident mortal que han registrat les carreteres gironines aquest dimecres. A l'Alt Empordà, a Cabanelles, un ciclista ha perdut la vida quan, per causes que es desconeixen, ha sortit de la via quan circulava per la N-260.