Retalls d'una infància trencada amb dones 'Delicades'

L'obra d'Alfredo Sanzol es va interpretar ahir a la nit al Teatre Municipal de la mà de les T de Teatre

Les preguntes que un jove Sanzol li va formular a la seva àvia preguntant-li sobre la vida durant la Guerra Civil i la negativa de la mateixa a explicar-li el van empènyer a escriure 'Delicades'. Durant una hora i mitja se succeeixen damunt de l'escenari diverses situacions que acostumen a tenir com a protagonista la vida, la mort i la Guerra Civil com a nexe narratiu. Sanzol s'enfronta al tema de l'existència humana amb una dosi d'humor en poques dosis al inici però que, ràpidament, guanya protagonisme.

Amb tot, ens trobem amb unes costureres que han clavat un crucifix a la paret amb ciment perquè els milicians no l'arrenquin, com també un percussionista que toca els platerets protagonitza un assaig en solitari. La mort d'un gos atropellat per un tren com també un pare que intenta que la seva filla l'agregui al Facebook són algunes de les situacions protagonitzades per unes dones que, de fràgils, en tenen ben poc.

"Fràgils" es torna a representar al Teatre Municipal de Girona avui en sessió doble a les sis de la tarda i les nou del vespre mentre que demà diumenge finalitzaran amb un passi a les sis de la tarda. Queden entrades a la venda a través del Servicaixa.