A presó un lladre molt actiu que entrava en habitatges i rebentava vehicles a Sant Feliu de Guíxols

El multireincident s'enduia des de joies a canonades d'aigua

Entre els dies 13 i 23 de novembre, Sant Feliu de Guíxols va viure un degoteig constant de robatoris. N'hi va haver cinc a habitatges d'una mateixa zona, als quals se n'hi va sumar un altre a interior de vehicle. Es va cometre el dia 18 i el lladre, en aquest cas, va rebentar un cotxe aparcat al port i es va endur tot el que va trobar a l'interior.

La unitat d'investigació dels Mossos va descobrir que tots els robatoris a habitatge seguien un mateix patró. Tots els immobles estaven concentrats en una mateixa zona de Sant Feliu i el lladre, a l'hora d'entrar-hi a robar, provocava nombroses destrosses, A més, un cop a dins, s'enduia tot allò de valor que trobava (des d'objectes petits fins a canonades d'aigua).

Els agents van anar estrenyent el cercle fins a descobrir qui hi havia al darrere de tots aquests robatoris. Es tracta d'un multireincident, que té 38 anys, i que viu en una casa ocupada dins el perímetre on es van cometre tots els robatoris a domicili.

Setze detencions en dos anys

El lladre ja és un vell conegut de la policia, perquè en els últims dos anys se l'havia arribat a detenir fins a setze vegades. I amb aquesta, ja en van disset. Els Mossos d'Esquadra el van localitzar i detenir el 27 de novembre i l'endemà va passar a disposició judicial.

Fins ara, tot i les nombroses detencions, el jutjat el deixava sempre en llibertat provisional. Però aquesta vegada, l'ha enviat a presó. Des de feia mig any, els robatoris a domicili, i sobretot a interior de vehicle, s'havien incrementat de manera exponencial a Sant Feliu de Guíxols. Però després que aquest multireincident ja es trobi entre reixes, aquests delictes han disminuït de manera significativa al municipi.