Abertis adjudica les obres dels enllaços de Fornells i Sant Gregori a l'autopista AP-7

S'ha adjudicat també la segona fase de l'ampliació del peatge de Martorell

Els nous enllaços de Sant Gregori i Fornells, junt amb els de Girona Sud, Girona Nord i Vilademuls (aquest últim pendent de la resolució del projecte constructiu per part del Ministeri de Foment), configuren el projecte de circumval·lació de Girona de l'N-II a través de l'AP-7.

Dins el projecte d'ampliació de l'autopista AP-7 a Girona, les obres del tercer i quart carril entre Fornells i La Jonquera haurien d'acabar el desembre del 2011. Des de la companyia s'informa que l'actuació avança segons el calendari previst.

D'altra banda, a instàncies del Ministeri de Foment, Abertis tornarà a licitar les obres de pavimentació definitiva del tram Girona-La Jonquera, així com els treballs de supressió de les barreres troncals d'El Vendrell i Tarragona.

Finalment, Abertis també ha adjudicat a Comsa-Emte les obres de la segona fase del procés d'ampliació del peatge de Martorell (Baix Llobregat), que consistiran principalment en l'ampliació de l'estació de peatge a 36 vies i en l'eliminació d'un pas superior per facilitar la mobilitat.