König impulsa una campanya solidària per a la recerca i lluita contra el càncer

Donarà 1 euro a la Fundació IdIBGi per cada consumició feta als seus onze locals

La cadena de restaurants König ha presentat avui una nova iniciativa solidària que vol donar suport a la investigació per combatre el càncer, amb la contribució a dos projectes de gran rellevància.

El gerent de l'empresa, Marc Parals, ha elogiat la tasca investigadora per part dels investigadors de l'Institut d’Investigació Biomèdica de Girona. Per la seva banda, el fundraiser de l'IdIBGi, Ferran Pedró, ha destacat la gran importància dels dos projectes i ha agraït aquesta iniciativa, que servirà per ajudar a avançar en la investigació biomèdica. Dins la campanya s’ha fet un vídeo que es podrà visualitzar a partir de dilluns a les xarxes socials.

La cadena de restaurants König, una empresa d’orígens familiars, fundada el 1973 i amb seu a Girona, es dedica a l’oferta pròpia d’opcions gastronòmiques, amb una carta de plats combinats, amanides, hamburgueses i entrepans, entre les diferents opcions.

La cadena König està formada per onze establiments repartits al llarg de Catalunya. La propera obertura serà el maig de 2020 a Blanes (Selva)