La Cellera acull l'exposició de Levi Orta ''Copista d'artistes polítics''

Serà del 29 de novembre a l'1 de desembre

La població de la Cellera de Ter acollirà l’exposició de Levi Orta, "Copista d’artístes polítics", guanyador del premi Art en ruta 2019. La obra de Levi es podrà visitar en el marc de les “Jornades de lluites socials contemporànies” que se celebraran del 29 de novembre a l’1 de desembre.

La proposta expositiva "Levi Orta, copista d’artistes-polítics" és un treball d’investigació que l’artista fa sobre el component creatiu de la política i ens convida a repensar la forma en què les posicions ideològiques es barregen amb l’art i els seus diferents actors.

Orta investiga les incursions dels líders polítics en el món de l’art, usa l’exercici de la còpia com a mètode analític centrant-se en les imprecisions de la frontera art-política.

El seu gest té la intenció d’analitzar críticament la instrumentalització que alguns polítics han fet del món del l’art. La proposta de l’artista es composa de sis obres i un vídeo que recopila fragments documentals i dialoga amb el conjunt de la obra.

Levi Orta explicarà el seu treball durant l’acte d’inauguració que es farà el 29 de novembre a les vuit del vespre al Centre Cultural Parroquial de la Cellera de Ter.

Art en Ruta és un cicle d’exposicions itinerants de promoció de les arts visuals que posa en relació i estableix un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva. La finalitat del projecte és crear un circuit anual expositiu, promoureles obres i oferir una plataforma conjunta de promoció del talent artístic de la comarca.

“Art en Ruta” es una acció en el marc de la iniciativa SelvaCultura, que també inclou el portal “www.selva.cultura.cat” de promoció de l’activitat cultural de la comarca de la Selva, etc.

Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.