Cues a Figueres en el càsting per la sèrie de Netflix amb Mario Casas

Les proves són avui fins a les sis de la tarda

La nova sèrie de Netflix "El Inocente" que s'estrenarà l'any vinent a la plataforma de vídeo a la carta i que es rodarà el desembre a Figueres (Alt Empordà) ha despertat una gran expectació entre els veïns de la capital altempordanesa. Al llarg del dia d'avui s'està portant a terme el càsting a l'Auditori dels Caputxins cercant figurants que hi vulguin participar.

Les proves han començat a les deu del matí i s'allargaran fins a les sis de la tarda. Des de primera hora s'han registrat llargues cues d'aspirants per accedir a l'auditori cridats per la participació de l'actor Mario Casas com a protagonista. Per tal de poder ser escollit figurant és imprescindible portar còpia del DNI, número de la seguretat social i número de compte bancari. A tots els participants se'ls prendrà una fotografia.

La sèrie, de la qual no se'n saben gaires detalls, s'estrenarà l'any vinent. La sinopsis explica la història de Mateo (Mario Casas) que, nou anys enrere, va intercedir en una baralla i esdevenir un assassí. Un dels escenaris serà l'antiga presó de Figueres situada al carrer Sant Pau. També hi participaran les actrius Aura Garrido i Alexandra Jiménez sota la direcció d'Oriol Paulo en un total de 8 episodis d'uns 50 minuts de durada cada un.

Adaptació del llibre de Harlan Coben

La sèrie és una adaptació del llibre de Harlan Coben que porta per títol "The Innocent", publicada el 2005. En la sinopsis del mateix explica la història de Matt Hunter (Mateo en la versió espanyola), que tenia una vida tranquil·la truncada en un instant. Durant una baralla d'universitaris que no havia començat ell, la mala sort va voler que matés accidentalment a un altre noi.

Després de complir condemna i deixar el malson enrere, Matt pot tornar a ser feliç: té una dona meravellosa, va ser pare i està a punt de comprar una casa en una zona residencial. Tot sembla somriure-fins que rep un missatge que deixarà el seu món a la vora del precipici.