Tots per Sant Feliu porta el govern municipal als jutjats per l'afer del sou del vicealcalde

La formació política considera que hi ha "irregularitats" perquè cobra però encara no s'ha oficialitzat el càrrec

TSF assegura que el nomenament de Pere Albó com a vicealcalde "no és legal". Segons l'argument del grup municipal, la creació del nou càrrec dins l'organigrama municipal està condicionat a la modificació del ROM, una canvis que encara ara no s'han produït. Segons va aprovar el ple, el nou vicealcalde de Sant Feliu de Guíxols cobra catorze pagues anuals, i el seu sou és de 3.072 euros bruts mensuals.

Segons TSF, el fet que fins ara Pere Albó ja hagi percebut nòmines suposa una "irregularitat" perquè encara no s'ha oficialitzat la creació del nou càrrec. Per això, el principal grup de l'oposició va entrar un escrit a l'Ajuntament reclamant la convocatòria d'un ple extraordinari centrat exclusivament en aquest afer. A més, demanava a Albó que retornés els diners que havia cobrat.

El partit assegura que els informes de secretaria i intervenció van proposar dues solucions possibles però que l'equip de govern no aplicat cap. "El fet de no voler reconèixer l'error, intencionat o no, i de no voler aplicar la solució provoca que TSF porti el cas davant la justícia", afirma la formació. Per això, han impugnat les dues peticions que havien fet -que Albó retornés els diners i la convocatòria de ple- i han decidit denunciar el cas davant la justícia.