Tres detinguts a Vilobí d'Onyar per dur una pistola sense documentació i amb munició

També portaven 5 grams de cocaïna i 10 més d'heroïna

La Guàrdia Civil va detenir dimecres tres persones, dos homes i una dona de nacionalitat espanyola, per tinença il·lícita d'armes i per un delicte contra la salut pública. Els fets van passar a les cinc de la tarda durant un control fiscal a la sortida 8 de l'AP-7, a Vilobí d'Onyar (Selva).
Els agents van aturar el vehicle en el qual anaven els tres ocupants i, després d'identificar-los, van comprovar que dos d'ells tenien antecedents per diversos delictes. Durant la inspecció del cotxe, van trobar a la part del darrere un pistola del calibre 22 amb munició i un cartutx a la recambra. L'arma no tenia cap tipus de documentació i també tenia el número de sèrie esborrat. Els agents també van localitzar 52 cartutxos del mateix calibre i droga. En concret, 5 grams de cocaïna i 10 més d'heroïna.
 
La policia enviarà la pistola al laboratori de balística de la Guàrdia Civil per determinar si està relacionada amb algun fet delictiu. Els agents han posat els detinguts a disposició del jutjat de Guàrdia de Santa Coloma de Farners.